Als het om service gaat.

Specialist in melktechnieken.

melkmachines Leenaerts Agrotechniek melkmachines, stalinrichting stal, koeltank stalinrichting vms systemen elektriciteitsvoorziening stal koeltanken melkmachine stalinrichting toerboetiek toerboetiek koeienstal, melkstal

Koelen

Warmte terug winning.

DeLaval, melkkoeltank met inhoud.

Door de unieke klantvoordelen, en de hoogwaardige technologische kwaliteit

Een snelle en efficiënte melkkoeling is doorslaggevend voor het behoud van de melkkwaliteit. Melk verlaat het uier op een temperatuur van ongeveer 35 °C en de warme verse melk moet snel gekoeld worden.
Melk heeft een natuurlijke weerstand tegen bacteriën, maar alleen snel koelen naar een opslagtemperatuur van 4 °C voorkomt of minimaliseert verdere groei van micro-organismen.

DeLaval biedt wereldwijd een breed assortiment aan technische melkkoelapparatuur, omdat we het belang erkennen van een effectieve koeling bij de productie van kwaliteitsmelk.

Melkkoeltank

DeLaval horizontale melkkoeltanks zijn beschikbaar van 1.300 tot bijna 35.000 kg en als verticale silotank van 10.000 tot 50.000 kg inhoud.

• DeLaval heeft ook slimme energiebesparende koeltechnische mogelijkheden. Bent u benieuwd welke energiebesparing het meest voor u oplevert, neem dan vandaag nog contact op met DeLaval Steenwijk.

• Of als u overweegt automatisch te gaan melken met een DeLaval VMS of ander merk melksysteem hebben wij een perfect passende koeloplossing.

Als totaal leverancier heeft DeLaval alle kennis in huis om uw installatie optimaal te laten functioneren.

  1. - Warmte Terug Winning
  2. - Platenkoeler
  3. - Frequentie gestuurde melkpomp (…. Info Steve)
silotank Delaval