Als het om service gaat.

Specialist in melktechnieken.

melkmachines Leenaerts Agrotechniek melkmachines, stalinrichting stal, koeltank stalinrichting vms systemen elektriciteitsvoorziening stal koeltanken melkmachine stalinrichting toerboetiek toerboetiek koeienstal, melkstal

Automatisch melken

Automatisch Melksysteem

De DeLaval melkrobot VMS (VrijwilligMelkSysteem) biedt u een andere manier van leven!

Duizenden families hebben ondertussen de fysieke melktaken overgedragen aan een melkrobot van DeLaval en genieten nu van een meer flexibele levensstijl.

Met het thema 'Natuurlijk meer melken' kijken wij verder dan alleen het melken van koeien. Het gaat om een totaalconcept rondom het automatisch melksysteem waarmee u de koeien en uw bedrijf op een efficiënte wijze managet met zo laag mogelijke operationele kosten.
De basis is de compleet uitgeruste VMS met diverse sensoren, die optioneel is uit te breiden met aanvullende sensoren.

U als veehouder kiest het niveau van automatisering dat bij u en uw bedrijfsdoelstellingen past!

De inpassing van VMS op uw bedrijf doen we gezamenlijk voor een optimaal resultaat met aandacht voor thema's als weidegang, energiebesparing, etc.

Een belangrijk onderdeel van automatisch melken zijn de sensoren die u als veehouder helpen om preventief te werken met optimale resultaten. De basis is de compleet uitgeruste VMS met o.a. melkmeters per kwartier voor exacte registratie per kwartier, Mdi en de geavanceerde koemonitor. De modellen Supra en Supra + bieden een hoger niveau van sensoren die u in staat stellen om nog gerichter actie te ondernemen.

Informeer bij ons en bereken samen waarom VMS van DeLaval ook voor u de beste keus is.

Automatisch melksysteem, melkrobot vms Delaval