Als het om service gaat.

Specialist in melktechnieken.

melkmachines Leenaerts Agrotechniek melkmachines, stalinrichting stal, koeltank stalinrichting vms systemen elektriciteitsvoorziening stal koeltanken melkmachine stalinrichting toerboetiek toerboetiek koeienstal, melkstal

Service

Tourboetiek

U zit nooit zonder uw dagelijkse gebruiksartikelen zoals reinigingsmiddel, filterwatten en speendipmiddelen.
Dat is de zorg van onze Toerboetiek. Met een vrachtwagen vol artikelen en een vracht aan praktische en gedegen kennis gaat onze Toerboetiek Bert Beekhuis dagelijks op weg naar u.

Met een uitgekiende route komt hij frequent bij u langs om de verschillende producten op het gebied van uiergezondheid, boerderijbenodigdheden en koe comfort te leveren. Daarnaast is onze Toerboetiek uw specialist op het gebied van melkwinning, uiergezondheid en koe comfort. Met de juiste kennis en praktisch inzicht kan hij u voorzien van de dagelijkse gebruiksartikelen en de juiste antwoorden. Met andere woorden: Toerboetieker Bert Beekhuis voor uw bedrijf, elke dag!

Inservice

U hebt geen omkijk naar uw melkmachine. Producten van DeLaval staan bekend om hun betrouwbaarheid en robuustheid. Deze bekendheid is, naast de juiste productontwikkeling, ook te danken aan goed onderhoud.
We willen nu eenmaal geen concessies doen aan betrouwbaarheid en robuustheid.

Hierdoor zijn onze servicemonteurs Tom Van Dooren, John Pluym en Stijn Van De Pol getraind en geschoold om uw DeLaval producten zo te onderhouden dat u er geen omkijken naar heeft.
Hiermee willen we onze producten tot de hoogste capaciteit benutten, het werkplezier voor u vergroten en uiteraard de gebruikskosten laag houden.
Met andere woorden: DeLaval service en onderhoud voor uw bedrijf, elke dag!

Delaval inservice Leenaerts Agrotechniek